Foredrag


Hvad er spiritualitet?
– Og hvordan kan det være med til at skabe samhørighed, mening, trivsel, resultater, ro og performance i virksomheden?

2 timers foredrag med øvelser:

* Oplæg om spiritualitet
* Øvelse i meditation og fordybelse

Bliv inspireret til, hvordan I jeres virksomhed kan bruge spiritualitet som et værktøj til større trivsel, beslutningsprocesser, problemløsning, følelse af samhørig og mening.

Henvender sig til alle virksomheder, der er nysgerrige på at udvide og udvikle deres værktøjskasse.



Reaktioner på foredraget:

Pludselig var der gået over to timer – uden et gab eller et forsigtigt kig på uret – fedt. 

Dejlig aften på mange måder anderledes end vores fælles hverdag og fantastisk se hvordan budskabet blev modtaget og ikke mindst forstået af kollegerne.
Kunne bestemt godt finde på at opsøge Nynne selv en skønne dag.
Hun er en dygtig fortæller og formidler med tolerance og forståelse for andre i højsædet.

Personligt gik jeg ind i gårsdagens workshop med et ”halvt” åbent sind, forstået på den måde, at jeg fatter interesse for halvdelen med meditation og selvfordybelse. Mit rationelle jeg kan dog ikke helt acceptere tanken om selvhealing, om end jeg anerkender at tro kan give styrke og kraft til at komme bedre igennem sygdom.
Når det så er sagt kunne jeg godt lide Nynnes tilgang til emnet; at hun giver klart udtryk for egen overbevisning, men ligger det frit for andre at have en anden mening, og så må jeg sige, at hun er en rigtig god formidler.

Super spændende aften, der flyttede lidt grænser. Vil helt sikkert prøve at genfinde kontakten til min sjæl. 

Jeg synes det var interessant, uden jeg på nogen måde er overbevist om at der er mere mellem himmel og jord. Men jeg er heller ikke blevet overbevist om at der ikke er 🙂
Kunne godt li hendes måde at formidle hendes overbevisning på.

Til Nynne vil jeg gerne takke for et oplæg der var spændende, levende og inkluderende. Hun formåede at gøre det dragende – og så havde hun nogle interessante vinkler på helt almindelige dagligdags ting.

Det var fedt fundet på og ganske interessant at studere sine kolleger i et sådant setup.

De 3 der fik pudsige beskeder hinsides fra deres kære syntes naturligvis det var spændende. Men synes da også at det er spændende at bruge vore egne spirituelle evner som redskab til at ændre på vort liv/karriere mm samt at det kan bruges som terapi for folk der har det svært

Nynne var meget god til at fremlægge sit budskab med et dejligt smil og på en rigtig behagelig måde, så man på ingen måde følte sig presset da som hun sagde ”intet var rigtigt/forkert :)”
En meget sympatisk person.

Super spændende og inspirerende.

Jeg fik meget ud af det og kunne bruge meget af de øvelser vi lavede i første del omkring meditationen 🙂